Deliu ironizon: Vaji n’tepsi po, ama n’Poloni, s’paska arritë në Kosovë kurrë

unnamed-file-955

deliu-ironizon:-vaji-n’tepsi-po,-ama-n’poloni,-s’paska-arrite-ne-kosove-kurre

deliu-ironizon:-vaji-n’tepsi-po,-ama-n’poloni,-s’paska-arrite-ne-kosove-kurre

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Blerta Deliu, ka reaguar pas publikimin e të përgjimeve rreth rezervave shtetërore në kuadër të Ministrisë së Tregtisë, Ndermarrësisë dhe Tregtisë.

Me anë të një postimi në Facebook, Deliu ka ironizuar me aferën e fundit të Qevërisë Kurti.

“Vaji n’tepsi po, ama n’Poloni. S’paska mrri në Kosovë kurrë”, ka shkruar Deliu.

“Mbi 300 mijë euro të qytetarëve të shpenzuara për rezerva shtetërore, sheqer e vaj, të “avulluara”. Rozetë, a ke diçka me thane”, ka vazhduar me tej ajo.