Çka pritet të ndodhë sot në Kosovë, ngjarjet e paralajmëruara

unnamed-file-2116

cka-pritet-te-ndodhe-sot-ne-kosove,-ngjarjet-e-paralajmeruara

cka-pritet-te-ndodhe-sot-ne-kosove,-ngjarjet-e-paralajmeruara

Ngjarjet e datës 29 korrik:

Këshilli Gjyqësor i Kosovës mban mbledhjen e radhës. (Objekti i KGjK, ora 9:00)

Instituti për Studime të Luftës Hibride OCTOPUS mban konferencë të titulluar “Ngritja e së djathtës ekstreme në Evropë dhe Balkan: Sfondi historik, ideologjia, ndikimi politik dhe potenciali i rritjes”. (Hotel “Sirius”, Prishtinë, ora 10:00)

Kuvendi i Kosovës mblidhet në seancë te re plenare. (Kuvendi i Kosovës, salla e seancave, ora 10:00)

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) mban konferencë për media. (Holli i Kuvendit, ora 10:00)