Çka do të ndodhë sot në Kosovë?

unnamed-file-1272

cka-do-te-ndodhe-sot-ne-kosove?

cka-do-te-ndodhe-sot-ne-kosove?

  • 20:00Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, Prishtinë)