Çfarë ka ndodhur mes Bleona Qerretit dhe Ermal Mamaqit?

unnamed-file-667

‘T’i nuk di me m’a lyp’! Çfarë ka ndodhur mes Bleona Qerretit dhe Ermal Mamaqit?

Gazetarja e njohur, Iva Tiço, ishte një ditë më parë e ftuar në rubrikën “Dielli apo Hëna” në “E Diell”, ku u bë pjesë e disa prej lojërave.

Një nga lojërat është edhe krijimi i një historie përmes fotove. Dy pjesëtarë nga dy grupet do marrin në mënyrë rastësore fotot që kanë njerëz, vende apo edhe sende dhe do të krijojnë historitë e tyre.

Iva Tiços i ranë Bleona Qereti, qeli burgu, tanga, djallëzi dhe Ermal Mamaqi.

“Ishte njëherë djalli dhe shkoi në burg. E burgosur ishte Bleona Qereti. Kurse gardian ishte Ermal Mamaqi. Në mënyrë që Bleona të dalë nga burgu i thotë Ermalit: “Ermal, zemra, baby, mi hiq këto se t’i nuk di me m’a lyp’”, ishte historia e krijuar nga Iva së bashku me Elios Shulin.