Burri raporton se ia kanë vjedhur veturën, baterinë dhe naftën e traktorit

unnamed-file-2608

burri-raporton-se-ia-kane-vjedhur-veturen,-baterine-dhe-naften-e-traktorit

burri-raporton-se-ia-kane-vjedhur-veturen,-baterine-dhe-naften-e-traktorit

Një burrë ka raportuar në Polici se persona të panjohur ia kanë vjedhur veturën me targa vendore, baterinë dhe naftën në traktorin e tij.

“VJEDHJE E VETURËS – Prizren 17.09.2023 – NN. Viktima mashkull kosovar ka raportuar se nga persona të panjohur i janë vjedhur veturën me targa vendore, baterinë dhe derivate nafte të traktorit të tij. Njësitë relevante policore kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe janë duke e hetuar rastin. Rasti në procedurë hetimore.”