Braktiset nga prindërit një fëmijë në Lipjan

unnamed-file-3605

braktiset-nga-prinderit-nje-femije-ne-lipjan

braktiset-nga-prinderit-nje-femije-ne-lipjan

Një fëmijë është braktisur nga prindërit e saj në Lipjan.

Për rastin ka njoftuar policia e Kosovës.

Policia ka hapur rast për “Keqtrajtim apo braktisje e fëmijës”.

“Lipjan 22.08.2023 – 16:00. Më 23.08.2023 është raportuar se viktima femër kosovare është braktisur nga të dyshuarit një femër dhe një mashkull kosovar. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në njoftimin e policisë.