Bllokohet platforma për aplikim për subvencionimin për librat shkollor

Platforma

bllokohet-platforma-per-aplikim-per-subvencionimin-per-librat-shkollor

bllokohet-platforma-per-aplikim-per-subvencionimin-per-librat-shkollor

Sot është publikuar linku në platformën e-Kosova, në të cilin prindërit do të mund të aplikonin për subvencionim të teksteve shkollore për fëmijët nga klasa 1-5.

Por, platforma në të cilën do të bëhej aplikimi është bllokuar.

Ndryshe, Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ka bërë të ditur se do të ndajë nga 80 euro për nxënësit nga klasa 1 deri në të 5 për blerjen e teksteve dhe materialeve mësimore.

Platforma