Blero një burrë tradicional, publikon foto të gruas së tij duke gatuar.

unnamed-file-575

Blero publikon foto të gruas së tij duke gatuar.

Këngëtari Blero vazhdon të jetë shumë i komentuar nga mediat rreth jetës së tij private.

Kjo për faktin se lidhjet dhe ndarjet e tija kanë bërë gjithmonë bujë.

Ditëve e javë të fundit këngëtari u komentua për ndonjë krisje të momentit mirëpo kjo u hodh poshtë nga vetë ai duke postuar një foto të të dashurës së tij.

Këtë herë ai ka zgjedhur të publikon një foto të partneres nga prapa, derisa e njëjta duket se është duke gatuar për Bleron.

Krahas postimit ai ka shkruar: “Dashuri është kur ajo të gatuan”.