Bajrami thotë se nëse kuvendi e kalon projektligjin për shërbimin civil, LDK-ja do ta dërgojë në Kushtetuese

unnamed-file-292

bajrami-thote-se-nese-kuvendi-e-kalon-projektligjin-per-sherbimin-civil,-ldk-ja-do-ta-dergoje-ne-kushtetuese

bajrami-thote-se-nese-kuvendi-e-kalon-projektligjin-per-sherbimin-civil,-ldk-ja-do-ta-dergoje-ne-kushtetuese

Deputetja e LDK-së, Hykmete Bajrami, vlerëson se Projektligji për Këshillin e Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës nuk duhet të kalojë në seancën e kuvendit,

Në rastin se ndodh kjo, ajo ka treguar se do ta dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese.

“Ne deputetët e Lidhjes Demokratike të Kosovës nuk do ta votojmë këtë Ligj antikushtetues dhe nëse kalon i njëjti do të përfundoj në Gjykatë Kushtetuese”, është shprehur ajo.