Arrestohet shefi i personelit në Komunën e Prishtinës

unnamed-file-1182

arrestohet-shefi-i-personelit-ne-komunen-e-prishtines

arrestohet-shefi-i-personelit-ne-komunen-e-prishtines

Sot Prokuroria Themelore në Prishtinë ka njoftuar se janë arrestuar dy zyrtarë të lartë të Qendrës për Punë Sociale në Prishtinë nën dyshimet për punësime të kundërligjshme.

Raportohet se në vazhdën e hetimeve të Drejtorise për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit e Policisë së Kosovës ka arrestuar edhe shefin e personelit të Komunës së Prishtinës, Fadil Aliun- Heretica, dhe se me vendim te prokurorit është derguar në mbajtje për 48 ore. Teksa raportohet gjithashtu se edhe nënkryetari i Prishtinës, Alban Zogaj, është duke u intervistuar nga Policia e Kosovës./Periskopi