Arrestohet 30 vjeçari në Kaçanik, ishte i dënuar me 8 muaj e gjysmë burg

unnamed-file-1692

arrestohet-30-vjecari-ne-kacanik,-ishte-i-denuar-me-8-muaj-e-gjysme-burg

arrestohet-30-vjecari-ne-kacanik,-ishte-i-denuar-me-8-muaj-e-gjysme-burg

Sot është arrestuar një person në fshatin Gërlicë të Epërme të Kaçanik.

A.P. i moshës 30 vjeçare ishte i kërkuar me urdhëresë të gjykatës për veprat penale “Kanosje” dhe “Dhunë në familje” me dënim burgimi prej tetë muaj e gjysmë.

Pas kompletimit të dokumentacionit, i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit.

Njoftimi i plotë: