Arrestimet në MINT, Hamza mohon se Lipovica është dhëndrri i tij

unnamed-file-1113

arrestimet-ne-mint,-hamza-mohon-se-lipovica-eshte-dhendrri-i-tij

arrestimet-ne-mint,-hamza-mohon-se-lipovica-eshte-dhendrri-i-tij

Kryetari i Mitrovicës, njëherazi edhe anëtar i Partisë Demokratike të Kosovës, Bedri Hamza ka demantuar deklaratën e Qëndrim Krasniqit, i cili ka thënë sot se i arrestuari i sotëm nga Policia, Irfan Lipovica, është dhëndërr i tij.

Hamza ka deklaruar se kjo është e pavërtetë dhe shpifje e ulët.

Madje, i pari i Mitrovicës ka shtuar se nëse Krasniqi nuk e tërheq deklaratën e bërë dhe nuk kërkon falje, do ta padisë.

“Për sqarim për opinionin, unë i kam dy vajza dhe nuk janë të martuara dhe kam vetëm një vëlla i cili e ka vetëm një vajzë që as nuk është e martuar e as nuk punon, është studente në vitin e tretë në fakultet” ka thënë mes të tjerash Hamza.

Reagimi i plotë i tij: