Anëtarët e Kërkim-Shpëtimit të Kosovës ngjiten në majën më të lartë në Austri

unnamed-file-2006

anetaret-e-kerkim-shpetimit-te-kosoves-ngjiten-ne-majen-me-te-larte-ne-austri

anetaret-e-kerkim-shpetimit-te-kosoves-ngjiten-ne-majen-me-te-larte-ne-austri

Tre anëtarët e Kërkim-Shpëtimit Malor të Kosovës, janë ngjitur në majën më të lartë në Austri.

Bardhosh Morina, Lira Avdiu dhe Anjeza Vokshi, para dy ditësh janë ngjitur në majën e Grossglocknerit, me një lartësi prej 3 mijë 798 metrash.

Sipas ShKShMK-së, këto ngjitje dëshmojnë profesionalizmin e tyre, teksa u ka uruar suksese të tjera.

“I urojmë për këtë ngjitje në kushte dimërore dhe ju dëshirojmë suksese të tjera”, thuhet në njoftim./Front Online