Ambasada në Portugali lëshon pasaportën e parë, e merr një kosovar që jeton në Spanjë

unnamed-file-922

ambasada-ne-portugali-leshon-pasaporten-e-pare,-e-merr-nje-kosovar-qe-jeton-ne-spanje

ambasada-ne-portugali-leshon-pasaporten-e-pare,-e-merr-nje-kosovar-qe-jeton-ne-spanje

Ambasadori Ylber Kryeziu, ka njoftuar se sot kanë lëshuar pasaportën e parë në Ambasadën e Kosovës në Protugali për një kosovar që jeton qe disa vite në Spanjë.

Ai ka postuar një fotografi me Arben Bravën nga Hani i Elezit, i cili u pajis me pasaportë.

“Përmes shërbimeve të konsoliduara konsullore në Lisbonë ndihmohet dhe lehtësohet zgjidhja e problemeve të shtetasëve tanë që kryesisht jetojnë në vendet iberike, veçanërisht në Mbretërinë e Spanjës”, ka shkruar ai./Front Online