Alaudini befason me një kërkesë publike për Libertën

unnamed-file-636

Alaudin Hamiti ka një kërkesë publike për Libertën.

Data e sakt e fillimit të BBVK, është pyetja që po bënë gjiron e rrjetit.

Sigurisht pyetjet drejtuar Aladunit dhe Libertës nuk mund të mungonin, shkruan Kosovarja.

Liberta ia bëri publike bisedën, por ai në form të shakas vendosi një ëmbëlsirë dhuratë si kusht për të dal data e nisjes.

Duket se nga raporti në punë Liberta dhe Alaudini kanë një marrëdhie të ngushtë shoqërore.