AAK-ja organizon tryezën e radhës, fton në takim përfaqësues të shoqatave nga lufta

unnamed-file-635

aak-ja-organizon-tryezen-e-radhes,-fton-ne-takim-perfaqesues-te-shoqatave-nga-lufta

aak-ja-organizon-tryezen-e-radhes,-fton-ne-takim-perfaqesues-te-shoqatave-nga-lufta

Grupi Parlamentar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, ka kohë që ka filluar një cikël diskutimesh për situatën e rëndë politike në Kosovë dhe modalitetet e mundshme për të dalë nga kjo situatë.

E lidhur me këtë nesër AAK-ja pritet që të organizojë tryezën e tretë.

‘’Tryeza e tretë do të diskutojë me përfaqësues të shoqatave të dala nga lufta, shoqatat e të burgosurve politikë, shoqatat e të pagjeturve si dhe udhëheqës të UÇK-së’’, thuhet në njoftim.