A është shtatzania shkak? Vivien nuk po e ndal palestrën

unnamed-file-1878

Shtatzania shkak, Vivien nuk po e ndal palestrën.

Para disa javë në media rozë, qarkulloi lajmi se Vivien është në pritje të ëmbël, kjo duke u bazuar në trupin e bukuroshes.
Duket se për këtë shkak, ajo mori shumë seriozisht këto mendime të ndjekësve të saj, shkrua Kosovarja.

Ajo nuk po ndalon palestrën dhe ushtrimet çdo ditë.

Këtë e bën të ditur edhe vet ajo, duke e shfaqur vetën nga palestra me rezultate të kënaqshme.

Ndonjëherë edhe portalet po kanë efekt, sepse figurat tona publike po kujdesen më shumë për linjat e tyre.