30 hektarë në Suharekë i kalojnë në pronësi Ministrisë së Mbrojtjes

unnamed-file-1755

30-hektare-ne-suhareke-i-kalojne-ne-pronesi-ministrise-se-mbrojtjes

30-hektare-ne-suhareke-i-kalojne-ne-pronesi-ministrise-se-mbrojtjes

Prona me sipërfaqe mbi 30 hektarë e njohur si ish “Damperi” në Suharekë i kalon në pronësi Ministrisë së Mbrojtjes, Forcës së Sigurisë FSK-së.

Vendimi është marr në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës.

“Në mbledhjen e 153 të Qeverisë, u mor vendimi që prona me sipërfaqe mbi 30 hektarë e njohur si ish ‘Damperi’ të kalojnë në pronësi të Ministrisë së Mbrojtjes.

Kësisoj dhjetëra hektarë do të jenë në shërbim të Forcës së Sigurisë së Kosovës për zhvillim të trajnimeve dhe aktiviteteve të tjera të parapara në kuadër të planit operacional të FSK-së”, thuhet në njoftimin e Qeverisë së Kosovës në Facebook.