1661 tiketa trafiku u shqiptuan në 24 orët e fundit nga policia

unnamed-file-589

1661-tiketa-trafiku-u-shqiptuan-ne-24-oret-e-fundit-nga-policia

1661-tiketa-trafiku-u-shqiptuan-ne-24-oret-e-fundit-nga-policia

Një mijë e 661 gjoba trafiku janë shqiptuar brenda 20 orëve të fundit në vend.

Sipas statistikave të përgjithshme të policisë gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 35 aksidente me të lënduar, dhe 58 me dëme materiale.

Në 24 orëshin e fundit janë arrestuar edhe 25 persona dhe 21 janë dërguar në mbajtje.